sábado, 22 de marzo de 2008

Recepta Brownie

Per tots aquells que han provat aquest fabulós pastís de xocolata i nous i, desitgen cuinar-lo amb les seves pròpies mans, els hi passo la recepta (que òbviament, a mi també me la van passar):

Ingredients:

125 gr. de xocolata de postre(negre)
220 gr. de mantega
4 ous
220 gr. de sucre
70 gr. de farina
una bosseta de nous


El·laboració:

En un cassoleta desfeu 125gr. de xocolata a trossos junt amb 220 gr. de mantega.
En un bol, batiu els ous amb el sucre i la farina. Quan la xocolata s'hagi desfet i refredat, incorporeu-la a un bol. Remouveu tot el conjunt i agregueu les anous ben picades.

Aboqueu el contingut del bol en un motlle refractari i introduiu-lo al forn, prèviament precalentat, durant 10 minuts a una temperatura de 180º. Si es disposa de forn amb ventilació millor. El brownie estarà llest quan al punxar-lo amb un ganivet, aquest surti net.

Existeixen diverses receptes de brownie. Una d'elles està penjada al youtube:





Que aprofiti!!!!

No hay comentarios: